Prøver igjen?

Gir et forsøk på og blogge igjen da, og se om man klarer og holde det oppe. Er ofte det som er vanskeligst og holde det gående når man først har kommet igang.  Håpe man har litt inspirasjon og prøve og oppdatere en gang iblant. Vet selv hvor "irriterende" det er og gå inn på en blogg og det aldri er nye innlegg, haha. Men vi gir det et forsøk også får man håpe det faller i smak. Er bare og komme med forslag om hva dere liker og lese om osv, men ellers kommer jeg vell mest til og blogg litt om hverdagen, kanskje legge ut litt bilder, eller andre ting som er interessant. Alle folk er jo interessert i forskjellige ting så alt passer vell ikke alle men sånn er det. Jeg blogger fordi det er noe jeg har lyst til, det er vell den måten jeg tror man kommer lengst på. Må ha litt interesse i det selv, hvis ikke blir det ikke helt det samme tenker jeg da..

Hva tenker dere?

 Ellers sitter man på skolen med 4 timer norsk..i strekk.  Litt sliten, ikke helt i form for tiden, men prøver da og komme seg på skolen og gjøre et forsøk. Ihvertfall så langt det går, hah. 
Tror jeg skal være med Anine (trykk på navnet så kommer du til bloggen)  i studio idag, så det blir koselig! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamillaaf

Kamillaaf

18, Ullensaker

Hei. Jeg er 18 år gammel og går for tiden 3 året på Medier og kommunikasjon. Skal prøve og legge ut litt bilder jeg tar og ellers hverdagslige ting. Er det noe du vil jeg skal blogge om er det bare legge igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits